Zakelijk

Een goede eerste indruk van uw bedrijf begint bij de balie. Wat zou er dus mooier zijn dan samen met Craftvision een balie te ontwerpen, waarin bijvoorbeeld uw eigen producten worden meegenomen in het design. Ook geeft het altijd een hele leuke uitstraling om uw logo te verwerken in de balie, hiermee geeft u uw potiëntele klant gelijk een goed beeld van uw bedrijf.
Verder kunnen wij u ook helpen met andere problemen waar u tegenaan loopt in uw bedrijf. Is bijvoorbeeld uw kantoor niet praktisch ingedeeld, omdat dit simpelweg niet kan door het standaard meubelair. Laten wij dan eens samen kijken om de werk omgeving van u en uw personeel te verbeteren om de uiteindelijke productie te verhogen.
Beschikt u over speciale machienes, waarvoor geen standaard producten bestaan, willen wij hierin ook graag met u meedenken. Hierin kan het uiteraard gaan over een simpel plankje voor gereedschap tot het volledig afwerken van uw machine.

Werkbussen zijn vaak een onderschatte kracht in uw bedrijf. Een goede en overzichtelijke inrichting is hierin dus van uiterst belang. De kosten die u of uw personeel moet maken om de vergeten materialen of machienes op te halen, die door de slordigheid in uw bus vergeten zijn, gaan rechtstreeks af van uw winst. Dit is uiterst zonde en kan opgelost worden door een maatwerk inrichting van Craftvision. Omdat wij niet gebonden zijn aan standaard systemen en alles presies naar uw wens maken wordt er nooit onnodig gewicht in uw bus aangebracht, wat u weer terug vind in uw brandstof rekening.