Restauratie

Restauratie werk is een vak apart en elke keer weer een leuke uitdaging. Het is hierin wel van uiterst belang dat u als klant en wij als Craftvision alles voor de start van de restauratie goed doornemen. Restaureren kun je namelijk op veel manieren doen. Dit varieert van het simpel weg opnieuw verlijmen van onderdelen die in de tijd los zijn gelaaten tot het volledig opknappen en het in de oude staat terug brengn van het meubel.  

Houtworm is in het restauratie werk een veel voorkomende term. Vroeger werd dit vaak bestreden door de houtworm te vergassen. Dit bleek echter maar een tijdelijke oplossing, omdat de eicelletje die al in het hout zitten het gas overleven en later uitkomen.
Tegenwoordig hebben wij hier betere technieken voor en kunnen wij u zelfs een certifectaat leveren, waarin wij aangeven dat alle houtworm en de eicelletjes die er op het moment van bewerken in zitten geen schade meer aan uw meubel aanrichten.