Badkamermeubels

Op maat gemaakte badkamermeubels van Craftvision

De badkamer is meestal een van de kleinste kamers in jouw woning. Het is daarom van groot belang om deze ruimte op een goede manier te benutten, zowel vanuit visueel als praktisch oogpunt. Bij Craftvision begrijpen we dit als geen ander en bieden we op maat gemaakte badkamermeubels die perfect aansluiten bij jouw wensen en de beschikbare ruimte.

Volledig vrij in design en materiaalkeuze

Omdat wij het meubel samen met jou ontwerpen, ben je volledig vrij in het design en de materiaalkeuze. Dit betekent dat we jouw badkamermeubel zowel massief als in plaatmateriaal kunnen uitvoeren. Je kan daarnaast ook kiezen voor een blad van natuursteen, keramiek, himacs of een massief houtsoort, wij zorgen ervoor dat het perfect past bij de rest van jouw badkamer interieur.

Waarom kies je voor Craftvision?

  1. Elk badkamermeubel wordt op maat gemaakt, zodat het perfect aansluit bij jouw specifieke wensen en de ruimte die je hebt.
  2. Wij gebruiken alleen de beste materialen om ervoor te zorgen dat jouw meubel niet alleen mooi is, maar ook lang meegaat.
  3. Met jarenlange ervaring en diepgaande kennis van houtbewerking, garanderen wij een hoogwaardig eindresultaat.

Jouw ideale badkamermeubel

Of je nu op zoek bent naar een strakke, moderne uitstraling of juist een warme, klassieke sfeer wilt creëren, wij kunnen het meubel op maat maken dat je voor ogen hebt. We nemen de tijd om jouw wensen en ideeën te bespreken en zetten deze om in een ontwerp dat zowel functioneel als stijlvol is. Van opbergoplossingen tot wastafels en spiegels, wij bieden een breed scala aan mogelijkheden om jouw badkamer compleet te maken.

Bezoek onze werkplaats

Wil je zien hoe wij jouw badkamermeubel maken? Bezoek dan onze werkplaats in IJsselmuiden. Hier kun je het vakmanschap en de toewijding van onze meubelmakers van dichtbij meemaken. Maak een afspraak voor een rondleiding en zie hoe wij jouw ideeën omzetten in prachtige, handgemaakte meubels. Wij verwelkomen je graag en staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Neem contact op

Ben je geïnspireerd en wil je meer weten over de mogelijkheden voor maatwerk badkamermeubels bij Craftvision? Neem dan contact met ons op via (+31) 6 31 070 799 of vul het contactformulier in op onze contactpagina. Wij helpen je graag verder en kijken ernaar uit om samen jouw ideale badkamermeubel te creëren.