Tv-meubels

Op maat gemaakte tv-meubels

Welkom bij Craftvision, dé meubelmakerij in IJsselmuiden waar vakmanschap en passie samenkomen om jouw perfecte tv-meubel samen te stellen en te maken. We zijn een persoonlijk en laagdrempelig bedrijf wat zich over de afgelopen jaren heeft bewezen in de meubelmaker branche. In ieder geval mooi dat je ons hebt weten te vinden. Laten we je eens meenemen in waarom je nu een tv-meubel moet laten maken bij ons. Want dat is wat ons betreft wel zo belangrijk.

Waarom kiezen voor een op maat gemaakt tv-meubel?

Een tv-meubel is meer dan een plek om je televisie op te zetten. Het is een belangrijk onderdeel van je interieur, een blikvanger die niet alleen functioneel moet zijn maar ook echt onderdeel is van de rest van je meubilair en uitstraling. Hier zijn enkele redenen waarom een op maat gemaakt tv-meubel van Craftvision een goed keuze is:

Perfecte pasvorm

Iedere woonkamer is anders. Een op maat gemaakt tv-meubel past altijd perfect in jouw ruimte, ongeacht de afmetingen of de indeling van de kamer. Het maakt voor ons dus ook echt niet uit of de meubel bepaalde hoeken moet bevatten of op een bijzondere hoogte geplaatst dient te worden. Wij bedenken en maken het voor je.

Uniek design

Met een op maat gemaakt meubel kun je je persoonlijke stijl tot uitdrukking brengen. Bij Craftvision luisteren we naar jouw wensen en ideeën om een uniek tv meubel te creëren dat naadloos aansluit bij jouw smaak en interieur. Van minimalistisch en modern tot rustiek en landelijk, de mogelijkheden zijn echt eindeloos.

Hoogwaardige materialen

Bij Craftvision gebruiken we alleen de beste materialen. Dit zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar garandeert ook duurzaamheid. Een op maat gemaakt tv-meubel van Craftvision gaat jarenlang mee, zonder in te boeten aan stijl of functionaliteit.

Praktische functionaliteit

Naast een mooi design is functionaliteit minstens zo belangrijk. Wij denken met je mee over slimme oplossingen voor kabelbeheer, opbergruimte voor je multimedia-apparatuur en extra vakken voor accessoires. Zo blijft je woonkamer netjes en georganiseerd.

Het proces: van ideeën tot realisatie

Bij Craftvision maken we het proces van idee tot realisatie zo eenvoudig en plezierig mogelijk. Hier is een overzicht van hoe we te werk gaan:

Stap 1: kennismaking en inspiratie

Het begint allemaal met een kennismakingsgesprek. We bespreken jouw wensen, de stijl die je mooi vindt en de praktische eisen die je aan het meubel stelt. Heb je al een duidelijk beeld of ben je nog op zoek naar inspiratie? We helpen je graag verder.

Stap 2: ontwerp en visualisatie

Onze ontwerpers gaan aan de slag met jouw input. We maken een gedetailleerd ontwerp en gebruiken visualisaties om je een goed beeld te geven van hoe het meubel er in jouw ruimte uit zal zien. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.

Stap 3: maatwerk en vakmanschap

Zodra het ontwerp is goedgekeurd, beginnen we met de productie in onze werkplaats in IJsselmuiden. Ons team van ervaren vakmensen werkt met zorg en precisie om jouw meubel tot in de perfectie af te werken.

Stap 4: levering en montage

Tot slot zorgen we voor een vlotte levering en professionele montage bij jou thuis. We zorgen ervoor dat alles naar wens is en dat je optimaal kunt genieten van je nieuwe tv-meubel.

Laat je inspireren door Craftvision

Ben je klaar om jouw woonkamer echt af te maken met een op maat gemaakt tv-meubel? Kom dan langs bij Craftvision in IJsselmuiden en neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek via  (+31) 6 31 070 799 of laat een bericht achter op de contactpagina. We komen dan snel bij je terug!