Inbouwkasten

Inbouwkasten op maat gemaakt

Met een inbouwkast benut je jouw ruimte optimaal. Hiervoor ben je bij Craftvision aan het juiste adres. Bij ons kun je inbouwkasten op maat laten maken. De kast krijgt niet alleen de gewenste afmetingen, maar ook een inrichting die perfect aansluit op jouw wensen.

We bieden een breed scala aan stijlen waaruit je kunt kiezen, zodat je de kast een uniek karakter kunt geven. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Kom eens in contact via de contactpagina of bel met (+31) 6 31 070 799.

Inbouwkasten in diverse stijlen

Bij Craftvision heb je keuze uit verschillende stijlen voor de kastdeuren. Of je nu houdt van een moderne, klassieke, mediterrane of landelijke stijl, wij hebben het allemaal. Je kunt ook kiezen voor een open kast zonder stijldeuren. We hebben diverse varianten zodat de inbouwkast volledig kan aansluiten bij de sfeer van jouw woning. Ook de kleurstelling van de inbouwkast kun je zelf kiezen. We hebben een breed palet aan warme kleuren beschikbaar.

Maatwerk is bij ons ook echt maatwerk

Het nauwkeurig opmeten van de inbouwkast is voor ons erg belangrijk. Wij kunnen een kast namelijk tot op de millimeter nauwkeurig voor jou maken. Dit is vooral belangrijk bij een inbouwkast omdat deze precies moet passen om een geheel te vormen met de rest van de inrichting. Daarom komen we in veel gevallen ook even bij je langs om de meting uit te voeren of geven we je duidelijke instructies om dit zelf te doen. Op basis hiervan kunnen we de lijnen van de muur en het plafond precies volgen bij het maken van de kast. Hoekopstellingen en kasten met schuine elementen behoren ook tot onze mogelijkheden, zo heb je echt een meubel op maat.

Persoonlijk advies & kanttevredenheid staan voorop!

Je krijgt bij Craftvision persoonlijk advies over onze inbouwkasten. We zijn namelijk een echt bedrijf waar mensen werken en dit stralen we ook uit naar onze klanten. Je hebt hier ook ten alle tijden gewoon contact met de persoon waarmee je de afspraken maakt. Zo zijn de lijnen het kortst en het uiteindelijke resultaat het best. Jouw tevredenheid is voor ons namelijk het allerbelangrijkste. We streven ernaar om je niet alleen een perfect passende kast te leveren, maar ook een uitstekende service te bieden na plaatsing. Van het eerste contact tot de uiteindelijke montage en eventueel onderhoud wij staan voor je klaar.

Inspiratie nodig voor jouw eigen inbouwkast?

Laat je inspireren door de vele mogelijkheden met Craftvision inbouwkasten. We helpen je graag op weg naar jouw eigen droomkast. Bekijk hieronder een selectie van een aantal verschillende inbouwkasten die we tot op heden hebben gemaakt.