Overige maatwerk meubels

Meubels zijn een breed begrip, en dat maakt ons vak zo bijzonder. In de meubelbranche is er zoveel mogelijk, waardoor elk ontwerp dat wij voor jou maken speciaal en een nieuwe uitdaging is. Bij ons ben je aan het juiste adres voor unieke en op maat gemaakte meubels die perfect aansluiten bij jouw wensen en interieur.

Van idee naar uniek meubelstuk

De ontwerpfase blijft altijd heel uniek. Het is onze taak om jouw idee om te zetten in een schets, die we na jouw goedkeuring omzetten naar een digitale tekening. Nadat we samen alles hebben doorgenomen, wordt het voor jou ontworpen meubelstuk gemaakt in onze eigen werkplaats. Het voordeel hiervan is dat alles onder eigen beheer is en dus voldoet aan onze strenge kwaliteitseisen. Bovendien kun je als klant tijdens het proces altijd even langskomen om met eigen ogen te zien hoe jouw meubelstuk vorm krijgt. Dat maakt het zo persoonlijk en laat dit nou net zijn wat wij zo belangrijk vinden.

Bezoek onze werkplaats

Wil je zien hoe wij eventueel voor jou een meubel kunnen maken? Bezoek dan onze werkplaats in IJsselmuiden. Hier kun je het vakmanschap en de toewijding van onze meubelmakers van dichtbij meemaken. Maak een afspraak voor een rondleiding en zie hoe wij jouw ideeën omzetten in echte met de hand gemaakte meubels. Wij verwelkomen je graag en staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Neem contact op

Ben je geïnspireerd en wil je meer weten over de mogelijkheden voor maatwerk badkamermeubels bij Craftvision? Neem dan contact met ons op via (+31) 6 31 070 799 of vul het contactformulier in op onze contactpagina. Wij helpen je graag verder en kijken ernaar uit om samen jouw een uniek meubel te maken.