Zakelijk

Op maat gemaakte zakelijke meubels van Craftvision

Een goede eerste indruk van jouw bedrijf begint bij de balie. Wat is er mooier dan samen met Craftvision een balie te ontwerpen waarin jouw eigen producten zijn verwerkt? Door bijvoorbeeld jouw logo in het design op te nemen, geef je potentiële klanten direct een goed beeld van jouw bedrijf. Bij Craftvision maken we op maat gemaakte zakelijke meubels die niet alleen functioneel zijn, maar ook bijdragen aan de uitstraling van jouw bedrijf.

Balies op maat

Een op maat gemaakte balie is niet alleen functioneel, dit is ook het visitekaartje van jouw bedrijf. Bij Craftvision ontwerpen we balies die volledig aansluiten bij jouw wensen en de identiteit van jouw bedrijf. Of het nu gaat om het integreren van jouw producten in het design of het verwerken van jouw logo, wij zorgen ervoor dat jouw balie een echte eyecatcher wordt.

Praktische kantoorinrichting

Loop je tegen problemen aan in de indeling van jouw kantoorruimte? Standaard meubilair biedt vaak niet de flexibiliteit die je nodig hebt. Bij Craftvision denken we graag met je mee om jouw kantooromgeving te verbeteren. Samen maken we een praktische en efficiënte werkruimte die de productiviteit van jou en jouw personeel verhoogt.

Maatwerk voor speciale machines

Beschik je over speciale machines waarvoor geen standaard meubels beschikbaar zijn? Wij kunnen je als ervaren meubelmakers helpen met maatwerkoplossingen, van eenvoudige plankjes voor gereedschap tot volledig afgewerkte meubels voor jouw machines. Onze op maat gemaakte zakelijke meubels zijn ontworpen om perfect aan te sluiten bij jouw specifieke behoeften.

Efficiënte werkbus inrichting

Werkbussen zijn vaak een onderschatte kracht in jouw bedrijf. Een goede en overzichtelijke inrichting is erg belangrijk om efficiënt te werken. Bij Craftvision bieden we maatwerkoplossingen voor de inrichting van werkbussen. Dit helpt je om tijd te besparen en onnodige kosten te voorkomen. Omdat we niet gebonden zijn aan standaard systeme voor deze inrichting maken we alles precies naar jouw wens, waardoor je nooit onnodig gewicht el loze ruimtes in je bus hebt. Dit zie je terug in een lagere brandstofrekening.

Waarom kies je dan voor Craftvision?

  1. Elk meubelstuk wordt volledig op maat gemaakt om aan jouw specifieke wensen te voldoen.
  2. We gebruiken alleen de beste materialen voor duurzame en functionele meubels.
  3. Met jarenlange ervaring en diepgaande kennis garanderen wij een hoogwaardig eindresultaat.
  4. Onze meubels zijn gemaakt van de beste materialen en worden geproduceerd door echte vakmensen.

Bezoek onze werkplaats

Wil je zien hoe jouw zakelijke meubels worden gemaakt? Bezoek dan onze werkplaats in IJsselmuiden. Hier kun je het vakmanschap en de toewijding van onze meubelmakers van dichtbij meemaken. Maak een afspraak voor een rondleiding en zie hoe wij jouw ideeën omzetten in prachtige, handgemaakte meubels. Wij verwelkomen je graag en staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Neem contact op

Ben je geïnspireerd en wil je meer weten over de mogelijkheden voor maatwerk zakelijke meubels bij Craftvision? Neem dan contact met ons op via  (+31) 6 31 070 799 of vul het contactformulier in op onze contactpagina. Wij helpen je graag verder en kijken ernaar uit om samen jouw ideale meubelstuk te creëren.