Keuken op maat laten maken in Genemuiden

Wil jij graag een keuken op maat laten maken en woon je in Genemuiden? Dan ben je bij Craftvision aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in IJsselmuiden wat vlak naast Genemuiden ligt en hebben een grote professionele werkplaats waar we jou ideeën perfect kunnen samenstellen. We zijn ook echt gespecialiseerd in het maken van maatwerk keukens dus heb je dus een idee voor een mooie creatie of wil je eens sparren met een ervaren meubelmaker? Neem dan contact op via (+31) 6 31 070 799 of via het contactformulier op de contactpagina.

gideon
Gideon Dokter – Eigenaar

Waarom kiezen voor een keuken op maat in Genemuiden?

  1. Elke woning is uniek en verdient een keuken die dat ook is. Bij ons kies je niet uit standaardmodellen maar ontwerpen wij een keuken die perfect past bij jouw smaak en interieur. Van klassiek tot modern, van landelijk tot industrieel de mogelijkheden zijn bij ons echt eindeloos.
  2. Of je nu een ruime woonkeuken hebt of een compacte stadse keuken, wij zorgen ervoor dat elke centimeter optimaal benut wordt. Onze maatwerkoplossingen bieden slimme opbergmogelijkheden en slimme indelingen, zodat jij altijd genoeg werk en opbergruimte hebt.
  3. Wij gebruiken alleen de beste materialen voor jouw keuken. Denk aan massief hout, hoogwaardig natuursteen en duurzame hardware. Onze vakmensen werken met precisie en oog voor detail om ervoor te zorgen dat jouw keuken niet alleen mooi, maar ook duurzaam en functioneel is.
  4. Bij Craftvision sta jij echt centraal. Wij nemen de tijd om jouw wensen te bespreken en jou te adviseren over de beste oplossingen. Van het eerste ontwerp tot de laatste afwerking, wij begeleiden jou door het hele proces en zorgen ervoor dat jij 100% tevreden bent met het eindresultaat.

Ons proces

  1. In een eerste gesprek brengen we jouw wensen en eisen in kaart. We bespreken jouw stijlvoorkeuren, de gewenste functies en jouw budget.
  2. Op basis van jouw input maken wij een gedetailleerd ontwerp van jouw droomkeuken. Met behulp van 3D-visualisaties krijg jij een duidelijk beeld van hoe jouw nieuwe keuken eruit zal zien.
  3. Zodra het ontwerp is goedgekeurd, gaan onze vakmensen aan de slag in onze werkplaats. Elk onderdeel van jouw keuken wordt met de hand gemaakt en zorgvuldig gecontroleerd.
  4. Onze ervaren monteurs zorgen voor een vakkundige plaatsing van jouw keuken. We werken netjes en efficiënt, zodat jij snel kunt genieten van jouw nieuwe aanwinst.
  5. Jouw tevredenheid is onze prioriteit. Na de installatie blijven we beschikbaar voor eventuele vragen of aanpassingen. We staan altijd klaar om jou te helpen.

Neem contact op

Ben jij klaar om jouw droomkeuken werkelijkheid te laten worden? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Bezoek onze showroom in IJsselmuiden, bel ons of stuur een e-mail. Wij kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan!