Maatwerk meubels

Meubel is een heel breed begrip en ook net de term die ons vak zo speciaal maakt. Omdat er in de meubel branche zo veel mogelijk is, is elk ontwerp dat wij voor u maken weer heel speciaal en een nieuwe uitdaging.
De ontwerp fase blijft altijd heel bijzonder. Het is namelijk onze taak om het idee dat u als klant heeft eerst om te zetten naar een schets, die naar uw goedkeuring wordt omgezet naar een digitale tekening. Nadat wij samen alles hebben doorgenomen wordt het speciaal voor u ontworpen meubel gemaakt in onze eigen werkplaats. Dit geeft als voordeel dat alles onder eigen beheer is en dus aan onze eigen kwalititeitseisen voldoet en dat u als klant gaande het proces altijd even langs kan komen om het proces met eigen ogen te bekijken.
Meubels maken is niet alleen ons werk maar ook onze passie en hobby en daarom kunnen wij hier nog veel meer over vertellen. Dit kan in onze werkplaats onder het genot van een fijne bak koffie. Graag maken wij dus met een afspraak om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.